Onze eigen energie.
Samen maken we Weert energieneutraal

WeertEnergie is ook bezig om op andere plekken zonnedaken te realiseren en iedereen kan hiervan profiteren. Maar dan moet je wel eerst lid worden. Je krijgt dan verschillende mogelijkheden:.

Image
Samen dragen we de verantwoordelijkheid om te bouwen aan een energieneutrale wereld.

WeertEnergie maakt duurzame energie voor alle inwoners van Weert concreet en bereikbaar. Zonne-energie en windenergie, lokaal opgewekt; het is aan jou om er gebruik van te maken en erin te investeren.

En wat kun jij doen?

Je kunt soms zonder veel inspanningen, toch behoorlijk besparen op je energiekosten. Als lid van WeertEnergie krijg je gratis advies van Warm Wonen Weert over energiebesparingen die mogelijk zijn in jouw woning of bedrijf.

Onze samenwerkingspartners, gespecialiseerde bedrijven uit Weert, geven op professionele wijze handen en voeten aan jouw besparingen en duurzaamheidsidealen.

Image

Leren over groene energie

Een zonnepark met opslag in de eigen gemeente is een ideale plek om te laten zien hoe groene energie ons leven kan veranderen. WeertEnergie kan ter plekke uitleg geven aan kleinere groepen hoe zij denkt dat onze toekomst eruit komt te zien. Daarvoor is een kleine lescontainer beschikbaar en een aantal gidsen. Maar we kunnen op verzoek ook uitleg geven over onze groene stroomvoorzieningen op locatie of in het Natuur- en MilieuCentrum met wie we samenwerken. Heb je interesse? Stuur een mailtje naar info@weertenergie.nl.