Lid voor een lid

Lid voor een lid

We willen graag naar de 1.000 leden groeien. Immers, met hoe meer enthousiaste mensen we zijn, hoe meer we kunnen bereiken. Ook richting gemeente, provincie en andere partijen. Ambitieus? Zeker, maar als élk lid één NIEUW lid aanbrengt, zijn we daar zo. Samen kunnen we dat! 

Actie

Iedereen die een nieuw lid aanbrengt, betaalt in 2024 geen contributie (20 euro). 

Bonus

Wees er vroeg bij, want de eerste 40 aanmelders ontvangen ook nog een toegangskaart voor Antje de Musical op zondag 19 mei 2024 cadeau. Mogen we alvast een plek voor je reserveren? 

Wat moet je daarvoor doen?

Heel simpel. Ga op zoek naar een nieuw lid in je directe omgeving. Wil de persoon lid worden? Vraag of je zijn/haar gegevens mag doorgeven aan het projectbureau. Zo ja, stuur een mailtje naar het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor uiterlijk 1 maart 2024 en in elk geval voordat je de contributie voor 2024 betaalt. Het projectbureau checkt of de persoon aan het lidmaatschap heeft voldaan.  

De 40 eerste aanmelders krijgen een kaartje voor Antje de Musical op zondag 19 mei 2024 cadeau. In volgorde van aanmelding. Pak die kans!

Image

Mijn WeertEnergie