Hamerstuk februari 2023

Hamerstuk februari 2023

De Vastelaovendj is weer voorbij. Voor mij als import Weertenaar blijft het iets van een andere planeet, maar ik zie zoveel enthousiasme bij de echte Weertenaren dat alleen dat al zeer aanstekelijk werkt en… gelukkig waait de wind toch gewoon door en blijft ook de zon zich af en toe gewoon laten zien.

Alhoewel.. na een verrassend goede productie in januari, valt februari toch wat tegen qua windopbrengst. We blijven overgeleverd aan de grillen van de natuur.

En zoals de wind wat rustiger aandeed, leek het binnen WeertEnergie ook wat rustiger de afgelopen maand. Weinig hoogte- of dieptepunten om te vermelden. De meeste activiteiten waar het bestuur nu druk mee is, lopen als gepland en dat is ook weleens goed. Denk aan: zonnepark Leveroysedijk, visie/missie, communicatie, jaarafsluiting, projectplannen KennisPlatform, activiteiten WarmWoneninWeert en in het infocentrum op de Meikoel en tot slot de voorbereidingen van de komende ALV op 25 mei 2023.

De afgelopen maand hebben we in de Warm Wonen Winkel een vaste medewerker kunnen aanstellen: Bram Boosten. Hij ontvangt de bezoekers, geeft de eerste antwoorden op hun vragen en hij zorgt dat de intakeformulieren bij het projectbureau terecht komen. Minstens zo belangrijk is dat hij daarnaast zorgt dat ervoor onze leden altijd een goede kop koffie klaar staat. Maak daar gebruik van!

WeertEnergie bestaat in juli van dit jaar 10 jaar en we gaan dat natuurlijk vieren! We zijn erg blij dat onze founding father Peter Gloudi de kar van de lustrumcommissie gaat trekken. De komende tijd horen jullie daar zeker meer over.

Image

Mijn WeertEnergie