Online kijkje bij de bouw Windpark Weert

Online kijkje bij de bouw Windpark Weert

Op 7 januari 2022 organiseert Windpark Weert B.V. van 19.00 tot 20.00 uur een virtueel kijkje bij de bouw van het windpark aan de A2. Vanwege de huidige coronamaatregelen is ervoor gekozen het kijkje bij de bouw niet fysiek, maar online te doen.

Virtuele rondleiding

Tijdens dit online event komen deelnemers meer te weten over de voortgang van de bouw van het park. Er worden beelden getoond van de bouw, het terrein en de onderdelen van de windmolens. Natuurlijk is er ook tijd om vragen te stellen. Bezoekers krijgen tijdens het virtuele kijkje op het bouwterrein een indruk van wat er allemaal komt kijken bij de bouw van het windpark.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden. Zij ontvangen dan een digitale link naar de bijeenkomst.

Windpark Weert Weert

Energie en Eneco trekken gezamenlijk op om Windpark Weert te realiseren vanuit een gedeelde overtuiging dat we duurzame energie willen realiseren in samenspraak en met betrokken-heid van de lokale omgeving. Meer informatie is te vinden op www.windparkweert.nl

Corona

Medio 2022 is het windpark klaar en staat er, mits de coronamaatregelen dit toelaten, voor alle geïn-teresseerden een opening gepland.

Image

Mijn WeertEnergie