WeertEnergie de wijken in

In november en december 2019 heeft WeertEnergie vier informatieavonden georganiseerd, in Theater de Huiskamer, Café-Zaal Beej Bertje, Bibliocenter Weert en ’t Kwintet op Boshoven. De opkomst wisselde per avond. Vooral de avond in Bibliocenter Weert was goed bezocht met ruim 25 personen.

Het doel van de informatieavonden is om op een laagdrempelige manier meer bekendheid en draagvlak te creëren voor WeertEnergie. En even zo belangrijk: mensen te enthousiasmeren om mee te investeren in de projecten van WeertEnergie.

Op dit moment gaat het om de projecten Windpark Weert en twee locaties in Weert, waarop de daken zonnepanelen komen te liggen. Voor het realiseren van deze projecten is een bedrag van 500.000 euro nodig. Dit bedrag wil WeertEnergie bij elkaar krijgen met de verkoop van certificaten van 100 euro per stuk tegen een aantrekkelijk rendement van 5%. Een hoog percentage vergeleken met de rente die de banken momenteel vergoeden. Ook voor u kan het interessant zijn om te investeren in het energieneutraal maken van de gemeente Weert. Interesse?

Neem contact op met penningmeester Jan Scholts via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..